بازدید از کارگاه تولید شکر قرمز از گیاه نیشکر

«وَهُوَ الَّذِی أَنْزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَخْرَجْنَا بِهِ نَبَاتَ کُلِّ شَیْ»
« و اوست کسى که از آسمان آبى فرود آورد پس به وسیله آن از هر گونه گیاه برآوردیم»
به نام خداوندی که گیاهان را وسیله خیر و برکت و رزق و روزی بندگانش قرار داد.
امروز یکشنبه 1403/10/9 دانش آموزان پایه سوم با توجه به درس علوم و مطالعات اجتماعی به کارگاه تولید شکر قرمز رفتند ، درآنجا نحوه آب گیری از ساقه گیاه نیشکر و پخت شهد آن را مشاهده کردند.
کف تولید شده از پخت شهد به عنوان یک ماده غذایی که معمولا در وعده صبحانه با کره خورده می شود و بعد از جوشیدن بسیار شهد، شکر قرمز به صورت جامد تولید می شود . داداش های سوم مشاهده کردند که گیاه نیشکر در کسب و کار مردم ارزش زیادی دارد و حتی تفاله ساقه بعد از شهد گیری خوراک دام و طیور می باشد. داداش ها به زبان مازندرانی بیان کردند که ساقه نیشکر را "لَ له" می گویند. در پایان بازدید از کارگاه با خوردن کف و شکر قرمز پذیرایی شدند.

نظرات خوانندگان
تا کنون هیچ نظری درباره این مطلب ثبت نشده است
نظر جدید
نام*
ایمیل
نظر*

متن تصویر*